2021tuscany 018 Fotograf Laszlo Mag

Om mig

Jag är fotograf i Växjö specialiserad på arkitektur, inredning och bostäder.

Mitt huvudsakliga arbetsområde är Växjö och Värnamo med omnejd, men uppdragen tar mig både norr och söderut.

Primärt fotograferar jag bostäder i uppdrag av mäklare. En sisådär 10.000(!) bostäder har jag hunnit fotografera, men uppdragsgivare är också möbel- och kökstillverkare, butiker, restauranger, inredare, arkitekter, byggherrar, snickare, fönstertillverkare och reklarmbyråer. Jag har blivit anlitad av i stort sett varje rikstäckande mäklarfirma du kan tänka dig, samt otaliga lokala fristående firmor och byråer.

Mitt arbete spänner över hela processen – från att fånga visionen inför ett projekt innan det första spadtaget (ofta med drönare), till dokumentation under byggnadsprocessen och det slutliga, färdigställda projektet för försäljning, uthyrning eller som en del av marknadsföringsmaterial.

Med den växande trenden av rörligt innehåll blir efterfrågan på rörligt material allt vanligare, inte minst tack vare sociala medier. Jag levererar rörligt både i 4K för större displayer och i stående format för sociala medier. Se exempel under Video. Är du osäker på vilket format som passar era behov, tveka inte över att kontakta mig för vägledning.

När jag fotograferar bostäder och fastigheter inför försäljning eller uthyrning representerar jag Husfoto. Husfoto är Sveriges största nätverk av bostadsfotografer, med ca 170 professionella fotografer landet över.

Urval av uppdragsgivare
IKEA
Eklund Stockholm New York
Sotheby’s Realty
Christie’s International Real Estate
Skanska
CBRE
Myresjöhus
Willa Nordic
Castellum
Linneaus University
K2A
Midroc
PEAB
Heimstaden
Airbnb
Bjurfors
Erik Olsson
Fantastic Frank
Fastighetsbyrån
Länsförsäkringar
Svensk Fastighetsförmedling